Overheid in Noord-Brabant

Gemeente Alphen-Chaam (Noord-Brabant)

Pagina 1 van 1 (4 resultaten)

Dhr. Mart Hendrickx

Functie: GemeentesecretarisIn dienst gegaan: januari 2002Uit dienst vanaf: september 2018 (16 jaar, 8 maanden in dienst geweest)
Toelichting: Mart Hendrickx is gemeentesecretaris van de gemeente Alphen - Chaam. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college van B&W Alphen - Chaam. Ook is Mart Hendrickx algemeen directeur van de ambtelijke organisatie. B&W worden in hun dagelijks werk bijgestaan en geadviseerd door het ambtelijk apparaat.Werkzaamheden bij de Overheid:
Mart Hendrickx is de mede de grondlegger van de ABG-organisatie (Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen).

Dhr. Joerie Minses

Functie: BurgemeesterIn dienst sinds: november 2014 (3 jaar, 7 maanden in dienst)
Portefeuille: Algemene en bestuurlijke zaken, Recreatie / Toerisme, Brandweer / Politie, Toezicht en (integrale) handhaving, Cultuur, Monumentaal erfgoed, Openbare orde en VeiligheidToelichting: Bestuursperiode 2014-2018
Joerie Minses heeft in zijn portefeuille: bestuur, veiligheid, burger, organisatie, externe samenwerking, mondiale bewustwording, kunst en cultuur, handhaving, toerisme & recreatie en cittaslow.

Burgemeester Joerie Minses is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Alphen-Chaam. Joerie Minses is voorzitter van de gemeenteraad, presidium en van het college van B & W.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Vanaf 2017 is Joerie Minses bestuurslid bij Het Nederlands Genootschap van Burgemeesters (NGB). Bij de benoeming is Joerie Minses (36 jaar) het jongste NGB-bestuurslid ooit.

Dhr. Frank van Raak

Functie: WethouderPolitiek: Gemeentebelangen Samenwerkingsverband (GBSV)
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: april 2018 (1 maand in dienst)

Dhr. Erik Wilmsen

Functie: WethouderPolitiek: Gemeenschapsbelangen Alphen (GBA)
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: april 2018 (1 maand in dienst)