Overheid in Noord-Brabant

Gemeente Asten (Noord-Brabant)

Pagina 3 van 3 (25 resultaten)

Mevr. Janneke Vermeulen

Functie: Teamleider en programmamanagerIn dienst sinds: juni 2003 (15 jaar, 11 maanden in dienst)
Werkzaamheden bij de Overheid:
Janneke Vermeulen is concerncontroller Kwaliteit & Control (K&C) in de gemeente Asten

Dhr. Hubert Vos

Functie: BurgemeesterPolitiek: CDAIn dienst sinds: december 2012 (6 jaar, 5 maanden in dienst)
Portefeuille: Algemene en bestuurlijke zaken, Regionale samenwerking, Brandweer / Politie, Burgerzaken, Toezicht en (integrale) handhaving, Communicatie / PR / (city-)marketing / Representatie, Cultuur, Openbare orde en VeiligheidToelichting: Coalitieperiode 2018-2022
Hubert Vos (CDA) heeft in zijn portefeuille: Openbare orde en veiligheid, Handhaving (zowel coördinatie als integrale uitvoering), Communicatie, Externe betrekkingen en (regionale) samenwerking, Dienstverlening, Personeel en organisatieontwikkeling, I&A, Control (dat wil zeggen concerncontrol, 213a onderzoeken, INK-audits, rapporten van de Rekenkamercommissie, instrumentele ontwikkeling zoals ontwikkeling van Planning & Control, interne controles, Bestuursletter van de accountant en juridisch control), Programmaportefeuillehouder Burgerparticipatie (Toekomstagenda Asten 2030) en Coördinatie uitvoering Toekomstvisie Asten 2030.

Coalitieperiode 2014-2018
Hubert Vos (CDA) heeft in zijn portefeuille: Openbare orde en veiligheid, Handhaving (zowel coördinatie als integrale uitvoering), Communicatie, Externe betrekkingen en (regionale) samenwerking, Personeel en organisatieontwikkeling, I en A, Dienstverlening, Kwaliteit en Control (dat wil zeggen concerncontrol, 213a onderzoeken, INK-audits, rapporten van de Rekenkamercommissie, instrumentele ontwikkeling zoals ontwikkeling van Planning en Control, interne controles, Bestuursletter van de accountant en juridisch control), Coördinatie deregulering en het Museum.

Bestuursperiode 2012-2014
Hubert Vos heeft in zijn portefeuille: Openbare orde en veiligheid, Coördinatie handhaving, Communicatie, Externe betrekkingen en (regionale) samenwerking, Personeel en organisatieontwikkeling, ICT en dienstverlening, Vertegenwoordiger SRE Regioraad en Hubert Vos is verantwoordelijk voor de Samenwerking met de gemeenten Asten en Someren.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Burgemeester Hubert Vos is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W) als voorzitter van de gemeenteraad van Asten. Hubert Vos is voorzitter van de gemeenteraad, presidium en van het college van B & W. Hij is geen lid van de raad, maar heeft daarin een raadgevende stem. Van het college is Hubert Vos wel lid en mag dus meestemmen over de voorstellen. Als de stemmen staken in het college telt de stem van deze overheidsbestuurder dubbel.
Aanverwant:2007 - 2012Dhr. Hubert Vos, Burgemeester, CDA Nuth, gemeente Nuth2003 - 2005Dhr. Hubert Vos, Burgemeester, CDA, gemeente Zundert2001 - 2001Dhr. Hubert Vos, Waarnemend burgemeester, CDA, gemeente Horst aan de Maas

Mevr. Lilian Vossen

Functie: RaadslidPolitiek: Algemeen Belang
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: april 2018 (1 jaar, 1 maand in dienst)

Mevr. Ingrid Naomi Welten-Wamsteker

Functie: RaadslidPolitiek: Fractievoorzitter PGA (2018-)
Oppositie, aantal zetels: 2
In dienst sinds: maart 2018 (1 jaar, 1 maand in dienst)

Dhr. Remco Wever

Functie: RaadslidPolitiek: D66-HvA
Oppositie, aantal zetels: 2
In dienst sinds: maart 2014 (5 jaar, 1 maand in dienst)
Toelichting: Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Remco Wever (D66-Hart voor Asten) 21 voorkeurstemmen.