Overheid in Noord-Brabant

Gemeente Haaren (Noord-Brabant)

Pagina 1 van 1 (4 resultaten)

Dhr. Joan van den Akker

Functie: GemeentesecretarisIn dienst sinds: juli 2010 (7 jaar, 9 maanden in dienst)
Werkzaamheden bij de Overheid:
Joan van den Akker is gemeentesecretaris van de gemeente Haaren. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college van B&W Haaren. Ook is Joan van den Akker algemeen directeur van de ambtelijke organisatie.

2004 - 2010
Joan van den Akker is afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling in de gemeente Haaren.

Dhr. Johan van den Brand

Functie: WethouderPolitiek: Politiek leider Samenwerking 95
Lijsttrekker Samenwerking 95 (2018)
Coalitie, aantal zetels: 6
In dienst sinds: maart 2010 (8 jaar, 1 maand in dienst)
Portefeuille: Sociale Zaken, Milieu / Duurzaamheid / Afval, Mobiliteit, Verkeer en Vervoer, Welzijn, Wonen en VolkshuisvestingToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder Johan van den Brand (Samenwerking '95) heeft in zijn portefeuille: Wonen, welzijn. milieu, sociale zaken en het verkeersbeleid.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Johan van den Brand heeft in zijn portefeuille: wonen, welzijn, milieu, sociale zaken en verantwoordelijk voor de verkeersbeleid in de gemeente Haaren. Johan van den Brand is de eerste locoburgemeester van Haaren.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 is Johan van den Brand lijsttrekker van Samenwerking '95 in de gemeente Haaren.

Dhr. Eric van den Dungen

Functie: WethouderPolitiek: VVD
Coalitie, aantal zetels: 1
In dienst gegaan: juni 2008Uit dienst sinds: maart 2014 (5 jaar, 9 maanden in dienst geweest)
Portefeuille: Financiën, Openbare werken, Ruimtelijke ordening , Sport, Landelijk gebied / Water / Natuur, OnderwijsToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder Eric van den Dungen (VVD) heeft in zijn portefeuille: Ruimtelijk beheer, buitengebied, centrumplannen, financiën, economische zaken en onderwijs/sport. Eric van den Dungen is de tweede locoburgemeester bij de gemeente Haaren.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Eric van den Dungen heeft in zijn portefeuille: ruimtelijk beheer, buitengebied, centrum, financiën, economische zaken, onderwijs en verantwoordelijk voor het sportbeleid in de gemeente Haaren.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Eric van den Dungen is lid van de kascommissie bij de Wethoudersvereniging.
Aanverwant:2008Dhr. Eric van den Dungen, Raadslid, VVD Waalwijk, gemeente Waalwijk

Mevr. Jeannette Zwijnenburg-van der Vliet

Functie: BurgemeesterPolitiek: VVDIn dienst sinds: oktober 2013 (4 jaar, 6 maanden in dienst)
Portefeuille: Openbare orde en Veiligheid, Toezicht en (integrale) handhaving, Milieu / Duurzaamheid / Afval, P&OToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Burgemeester Jeannette Zwijnenburg-van der Vliet (VVD) heeft in haar portefeuille: Openbare orde en veiligheid, personeel en organisatie, handhaving en volksgezondheid.

Bestuursperiode 2013-2014
Jeannette Zwijnenburg-van der Vliet heeft in haar portefeuille: Openbare orde en veiligheid, personeel en organisatie, handhaving en volksgezondheid.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Burgemeester Jeannette Zwijnenburg - van der Vliet is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Haaren. Jeannette Zwijnenburg is voorzitter van de gemeenteraad, presidium en van het college van B & W Haaren.