Overheid in Noord-Brabant

Gemeente Zundert (Noord-Brabant)

Pagina 1 van 3 (28 resultaten)

Mevr. Laura van den Bogaer

Functie: Griffie

Dhr. Bulent Acer

Functie: BeleidsmedewerkerIn dienst sinds: maart 2007 (12 jaar, 27 dagen in dienst)
Portefeuille: Economische ZakenWerkzaamheden bij de Overheid:
Bulent Acer is beleidsmedewerk Economische Zaken (EZ) bij de gemeente Zundert. 

Van 2011 tot 2012 is Bulent Acer projectleider iDop Wernhout.

Mevr. Monique Braspenning

Functie: Griffie
Toelichting: Waarnemend raadsgriffier.

Dhr. Guus Broos

Functie: GemeentesecretarisIn dienst sinds: augustus 2016 (2 jaar, 7 maanden in dienst)
Portefeuille: P&O, BedrijfsvoeringToelichting: Van augustus 2016 tot juni 2016 is Guus Broos interim-gemeentesecretaris.

Dhr. Jan Jaap Rochat

Functie: GriffierIn dienst sinds: oktober 2012 (6 jaar, 4 maanden in dienst)
Werkzaamheden bij de Overheid:
Jan Jaap Rochat is griffier. De raadsgriffier geeft ondersteuning aan de gemeenteraad en de raadscommissies. Jan Jaap Rochat is als secretaris aanwezig bij alle vergaderingen, beantwoordt eventuele vragen en zoekt de ambtelijke informatie die de raad en de commissies nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Taken griffier: Voorbereiding en nazorg van de vergaderingen; ondersteuning van de raad, raadscommissie en voorzitter en het zijn van contactpersoon voor vragen over de gemeenteraad. 

Van november 2012 tot juni 2013 was Jan Jaap Rochat interim-raadsgriffier bij de gemeenteraad in Zundert.
Aanverwant:2011 - 2012Dhr. Jan Jaap Rochat, Griffie, gemeente Amersfoort2007 - 2011Dhr. Jan Jaap Rochat, Griffier, gemeente Zoetermeer

Mevr. Leny Poppe-de Looff

Functie: BurgemeesterPolitiek: CDAIn dienst sinds: maart 2007 (12 jaar, 27 dagen in dienst)
Portefeuille: Algemene en bestuurlijke zaken, Regionale samenwerking, Juridische zaken, Brandweer / Politie, Burgerzaken, Toezicht en (integrale) handhaving, Communicatie / PR / (city-)marketing / Representatie, Openbare orde en VeiligheidToelichting: Coalitieperiode 2018-2022
Burgemeester Poppe- de Looff (CDA) heeft in haar portefeuille: Openbare orde en veiligheid, Coördinatie bestuur en beleid en veerkrachtig bestuur, Integrale handhaving, Algemene juridische zaken en juridische kwaliteitszorg, Intergemeentelijke en internationale samenwerking & jumelage, Communicatie en voorlichting, Coördinatie wijk- en buurtgericht werken (burgerparticipatie), Burgerzaken en dienstverlening & Straatnamen.

Coalitieperiode 2014-2018
Poppe- de Looff (CDA) heeft in haar portefeuille: Openbare orde en veiligheid, Coördinatie bestuur en beleid, Integrale handhaving, Algemene juridische zaken en juridische kwaliteitszorg, Intergemeentelijke en internationale samenwerking & jumelage, Regionaal Archief West-Brabant, Communicatie en voorlichting, Informatiebeleid en automatisering, Coördinatie wijk- en buurtgericht werken (burgerparticipatie), Burgerzaken en Straatnamen.

Coalitieperiode 2010-2014
Poppe- de Looff heeft in haar portefeuille: openbare orde en veiligheid, handhaving, kwaliteitszorg, samenwerking, communicatie en verantwoordelijk voor de voorlichting vanuit de gemeente Zundert.

Burgemeester Leny Poppe - de Looff is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Zundert.
Werkzaamheden bij de Overheid:
In september 2018 geeft Leny Poppe - de Looff aan ze in maart 2019 als burgemeester stopt. Vanaf maart 2019 is Leny Poppe-de Looff waarnemend burgemeester.

Dhr. Gert-Jan Paulussen

Functie: RaadslidPolitiek: CDA
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: maart 2010 (9 jaar, 17 dagen in dienst)
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Gert-Jan Paulussen 98 voorkeurstemmen. Gert-Jan Paulussen heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010: 205 voorkeurstemmen.

Dhr. Jan Aarts

Functie: RaadslidPolitiek: CDA
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: maart 2018 (12 maanden in dienst)

Mevr. Veronique Ruiter-Nouws

Functie: RaadslidPolitiek: CDA
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: mei 2018 (10 maanden in dienst)

Dhr. Twan Zopfi

Functie: WethouderPolitiek: CDA
Coalitie, aantal zetels: 4
In dienst sinds: mei 2018 (10 maanden in dienst)
Portefeuille: Jongeren / Jeugdzorg, Sport, Cultuur, WelzijnToelichting: Coalitieperiode 2018-2022
Wethouder Zopfi heeft in zijn portefeuille: Zorg en welzijn, Werk en inkomen, Jeugd- en jongerenbeleid, Sport en cultuur, Wmo/leerplicht en sport.

Twan Zopfi is de 1e locoburgemeester.